Friday, 24 September 2010

My ETSY stores / Etsy boltjaim

ETSY - The international web-based marketplace for handmade items - is a great place to sell things I create. Last Christmas I almost made a fortune - it was only the extremely unpleasant mailing options that made it impossible to sell 20 knitted animals in 5 days. Anyway it was rather satisfying to know someone loved my little animals soo much she would have paid for them quite a good sum.

Here are my shops to buy things abroad:

 http://www.etsy.com/shop/woolnwood   Waldorf stuff (dolls, animals, woolen clothing) 

http://www.etsy.com/shop/eccehomofaber    Mandalas, cycle chique, board games, bags and all kind of recycled pretty things  

thanks for your visit at my stores :)

in case you have any ideas to share, or you want to place a custom order, please write a mail to me  here


Az Etsy  egy nemzetközi webpiac, amely kézműves dolgok árusítására jött létre (később a Meska ez alapján hozta létre a saját piacát a designtól az utolsó betűig). Egy ideje nyitottam ott egy boltot, ahol néhány kötött állatot már eladtam és tavaly karácsonykor majdnem beleszaladtam egy hatalmas üzletbe - ha  a posta lassúsága és elképesztő árai meg nem hiúsítanak 20 kötött álllatka eladását és leszállítását 5 nap alatt Amerikába és Ausztráliába. Mindenesetre akkor az nagy lökést adott, hogy elhiggyem, van itt keresnivalóm, úgyhogy nekiálltam kedves kicsi dolgaimat feltölteni a boltokba. 

a waldorf-babákat, állatokat és sapkákat-kesztyűket ide: 


a mandalákat, bringás kollekciót, játékokat, táskákat és egyéb reciklált anyagból készült kedvességeimet pedig ide:


egyelőre a megfelelő fényképezés a legfőbb akadály, no meg az időhiány, illetve épp kifogyóban a gyapjúfonal, de folyamatosan töltöm fel, ami nem megrendelésre, hanem saját örömre a kezeimből kikerül.

Ami ott látható, természetesen itthon is megvásárolható, természetesen egy kicsit olcsóbban. Ha tehát beleszeretsz valamibe, illetve van egyéni kérésed, ötleted, várom szeretettel a leveledet itt: No comments: