Tuesday, 9 November 2010

Anyatej

knitted cow and calf

Ezt a tehénkét és kisbociját tavaly készítettem Gyezsu barátnőm inspirálása alapján. Most valahogy a FB-on felfedezték a kedveseim, gondoltam,felteszem ide szívmelengetőül.


(Van mit melengetni a tegnapi világraszóló botrány, otromba és gyalázatos bírósági döntés után. Szerencsére Ágit ez a sok önmagával meghasonlott, kicsinyes, pénz és-hatalomsóvár nem tudja megtörni, mert ő tiszta ember. )

5 comments:

vero said...

Az úgy volt...hogy valamilyen logika (?) alapján kitesz a fészbuk albumokat agy képeket oldalra, és ezt is kitette és úgy megtetszett :)))

eccehomofaber said...

hát akkor csodáljuk kicsinyég a fészbúk logikáját, én már el is felejtettem, hogy van ilyen fotóm :-D

pussz :)

ui: Vero, most már ennyi évi ismerettség után csak össze kéne futnunk :-D

vero said...

Bizony, jó lenne! Majd kitalálom hogyan lehetne megoldani, bár sokáig nem kell engem győzködni, ha felcsillan hogy Budapestre mehetek :)
CSak megszervezkedni nem egyszerű, de idén elvileg (az pedig már csak cirka 2 hónap) megyek, és kitalálunk valamit! :))))

liv said...

Én is Facebook! :D Nahát! Helló Indi! :)

Jöhetek én is a találkára? Rám férne. Bárcsak egy helyen élnénk! Mármint, még jobban. :)

eccehomofaber said...

Livi - gyere gyere:) februártól már egy akkora konyhaasztalunk lesz egy akkora lakásban, hogy 12 ember is körbe tudja ülni, ha nagyon akarja, úgyhogy tarthatunk több közös találkát is - meg bevonhatjuk az itt-ott elszórt közös kedveseinket is ;-)