Friday, 7 January 2011

A bőség bevonzása - 1. pénzgyűjtés

Ahhoz, hogy az életemben  a bőség érezhető és kézzelfogható legyen, nagyon sok negatív berögződéstől kellett megszabadulnom. Jó messziről indultam és minden életszakaszomban csak gyűjtöttem a nehézségek sorát. Legelőször is karmikus oldások sorozata kellett ahhoz, hogy a pozitív gondolatok szabad folyást kaphassanak a pénz, az anyagiak felé is. Szerencsére a pránanadí ebben is társ. Az oldások után pedig remek praktikákat kezdtem el alkalmazni, hogy érezzem, dűl a pénz hozzánk. Eleinte csak kis erecskeként folyt, most már csörgedez a gyorsfolyású patak, hamarosan egy bővizű folyóvá növi ki magát.

Legelső a kívánságok megfogalmazása. Ezt gyakran megtesszük - Dominó is. Mindig leírjuk, időnként újra olvassuk, ha lehet, képeket is gyűjtünk hozzájuk, hogy könnyebb legyen a kívánságokat vizualizálni.

Második: hálát adni, naponta, mindenért. hasznos ugyanolyan listát vezetni, mint a kívánságokról. És bármikor valami negatív gondolat eluralkodik rajtam, azonnal sorolni, mennyi mindenért is vagyok hálás.

Harmadik: minden fizetéskor emlékeztetni magam, hogy amit most kiadok, az a jóllétemet szolgálja és sokszorosan megtérül majd.

Negyedik(ezt most, Újévkor kezdtük): egy szépformájú üvegbe minden este beteszünk egy pénzdarabot - hol 5, hol 10 forintot, ha nincs, akkor két napra egy húszast. Ez Dominó feladata nálunk. Ha hónap végén szükséges lesz, elköltjük, de most hiszem, hogy nem lesz rá szükség. Ez azt a tudatott erősíti, hogy bőséges tartalékkal rendelkezünk és van miből félretenni -a félretett vagyont pedig bármikor felhasználhatjuk, ha szükséges.

Ötödik: Sparban vásárolunk - egyrészt, mert az közel van, másrészt, mert jó dolgokat árulnak jó pénzért, harmadrészt, mert ingyen hozzáférhető Super Shop kártyán minden vásárláskor 1%-ot jóváírnak - ez megint azt erősíti, hogy a vásárlásaimkor kiadott összegből is áramlik hozzám bevétel, tehát a kiadásaim is vonzzák bevételt. (az OBI-ban és valamelyik benzinkútnál is használható egyébként) Többször vettünk már ebből hónap végén kenyeret...

Van még egy rakás, de ezek olyan egyszerű dolgok, amiket bárki meg tud tenni, nincs ebben semmi marketingátverés, egyszerű pszichológiai jószolgálati fegyverviselés :)Egy ideje már - a mesterem szigorú házi feladatot adott egy éve - a személyes dolgaimra is kívánságokat  fogalmazgatok, de most jöttem rá, hogy nem volt elég konkrét a kívánságlistám, úgyhogy most belehúzok ;-)

No comments: