Tuesday, 4 January 2011

Gyengédség-lágyság-türelem program és idei kívánságaim

A cím első fele kevés magyarázatra szorul: ezek az én idei feladataim, már egy éve, a hármas első avatásán az a rózsaszín szimbólum fogott meg, ami a gyengédséget erősíti. Rém fér. És a mostanság sokat szorongó kisfiamra. Úgyhogy az étkezési szokásaink - végre végre végre meg tudjuk engedni ezt magunknak! - megváltoztatásán túl az albérletünk hosszútávú otthonná változtatásán át (mert hát úgy tűnik, maradunk itt, még egy jó ideig) az én gyengédség-fejlesztő programom  a feladat. Meg a nadi magamon és Dominón gyakorolt napi áldásos hatásának elősegítése - mert végülis ezért kezdtem el...
Az első kívánságom Dominónak egy fizikailag is elérhető testvérke. Mert neki is ez a legfőbb kívánsága. Jár neki egy tesó. A cica is elég jó, és a rengeteg baba is, de egy hús-vér testvérkét is szeretnénk. Lehet akár egyidős is, vagy csak kicsit fiatalabb, vagy .. hát nem is tudom, ő se , csak azt, hogy legyen. Várjuk szeretettel. 


A design-vágyaim ( nagyteraszú loftlakás a Szent István parkban :-DDD)
ajtó


forrás

lépcső tárolóforrás

szék és asztal

forrásforrás

tárgyi kívánságok

csiszológép, satu, kúpos fogó, dekopírfűrész, lockoló varrógép, csempevágó, üvegvágó, aszaló, hőlégfúvó, mikrohullámú sütő, mosógép, mosogatógép, táblafesték, rézcső, bádog ereszcsatorna, nagy mindentelnyelő gardrób a ruháknak

tervek

kosárfonást tanulni újra, a lámpaprojektemhez az elektromos szerelést is szeretném jól megismerni, valamint tanulnék karbantartást - vízcsapszerelés, csempézés-kád beszerelés etc. egyszóval önfenntartó szeretnék lenni ebben is.

a cikkírást is erősíteni, a kézműves munkáimban pedig csupán időt szeretnék, mert tudás, ötlet és lehetőség bőven akad :)


elég jó tervek, ugye? Szerintem jó év lesz. 2011 - az 4, ami az én számom , a kecskéé. jó lesz, jól alakult, már most is jó;-)

2 comments:

kistapir said...

Indi drága, örülök, h alakultok!! És tetszenek a terveid meg a kívánságaid:) De hogy-hogy nem költöztök? V most már csak a loftra gyúrsz?;)

eccehomofaber said...

Édes Réka! hát amint a másik lakást megbeszéltük a tulajdonossal, én rögtön nekiálltam szervezni, elajándékozni dolgokat - mert oda úgysem fér be, meg nem is kell majd - erre egy hét múlva visszamondták az egészet. Az ok mindegy.
Aztán kiderült, hogy (ha újra van munkám) akkor a tulaj mégse akarja eladni a lakást - háháhá, ez is egy vicces dolog...

és igen, én a loftra gyúrok, Dominó pedig a Gül baba utcára vagy a Római partra meg egy-két kutyára, valamint lovacskára és malackára (akit nem eszünk meg!)jó vágyak ezek :)

hogy vagytok???ovi lefoglal teljesen? nagy ölelés! I.