Wednesday, 16 February 2011

Köszönet Nektek, mindig mellettem álló szellemi társaim, az együttgondolkodásért

 Kigyúltak a fények tanítás, óvoda, iskola, oktatás és élet területein végre.  Tulajdonképpen Anikó otthonoktatós kommentje és a tegnap hússzor újraírt válaszom adta meg a végső lökést, hogy a hosszú többszereplős "dialógusok" és egy éjszakai alvásrádolgozás után már kifelé mehessünk az alagútból.  Még egy év ovi, addigra a kicsi emberem is  megerősödik lélekben és lesz alkalmas otthonunk is. Ha sikerül a kiszemelt tanítót bevonzanunk, akkor abban az iskolában, ha nem, akkor  kislétszámú iskola  vagy otthoni oktatás mellett döntünk. Most azt csinálom, ami az életfeladatom - a kicsi emberemet kormányozom a világban és adom meg neki azt a támogatást, amire szüksége van - ha kell, akkor az intézményesült támogatás helyett is (most nagyon kell...) Utána pedig kinyitom a világ kapuját mindkettőnk számára és tanítani fogok - most már deklaráltan is. Itthoni oktatás  vagy otthonos iskola, az már mindegy. De megvalósítjuk a teljességet a művészeten alapuló waldorf oktatásban, amit annyira hiányolok most magam körül nézve a szűk világban. Amit  Olaszországban és Németországban megtapasztaltam. Már társakat is látok hozzá. boldogságos pillanat, köszi!

És már kiállítást is látok körvonalazódni a munkáimból  persze még életre kell őket hívni, de már itt vannak a fejemben-kezemben :)

Fantasztikusan inspirálók vagytok, kedvesek, hála és szeretet!

3 comments:

malyvacsiga said...

Tapsolok, és bólogatok, és nagyon sok erőt kívánok neked hozzá. És boldogságot, jókedvet, nem lanyhuló lelkesedést! És igen: a jó társakat!

eccehomofaber said...

Köszönöm, jó társam vagy nekem Te is :)

Hordoznijó said...

Nagyon várom a kiállításokat!